Historiography of Ottoman Europe

Të dhana të reja mbi gjendjen ekonomike dhe shoqnore të shekullit XVII

Subtitle
Relacioni i Frang Bardhit mbi Zadrimën dhe regjesti i 72 dokumentave të rij
Person
Zamputi, Injac | URL | URL | VIAF | ISNI
Author
Publication Type
Article in Journal
Number of pages
41
Language
Albanian
Issued
1956
Is Part Of
Primary Literature
Permalink
https://hoe.ub.rub.de/retrieve/ArticleJournal/18138795-926a-4a0b-8fc3-a536d3219f3e