Historiography of Ottoman Europe

Një novelë ruse e shekullit XVII për Skënderbeun dhe burimet e saj historike

Person
Kaminskaya, Larisa
Author
Publication Type
Chapter
Number of pages
7
Language
Albanian
Issued
2007
Is Part Of
Primary Literature
Permalink
https://hoe.ub.rub.de/retrieve/Chapter/47c453c8-269f-4f76-8ed0-0738e3bc4e05