Historiography of Ottoman Europe

Pjetër Bogdani

Subtitle
Letra dhe dokumente nga Arkivi i Kongregatës “de Propaganda Fide” si dhe nga Arkivat Sekrete të Vatikanit
Person
Marquet, Odette | VIAF | ISNI
Editor
Publication Type
Collection
Language
Albanian
Publisher
At Gjergj Fishta : Shkodër
Issued
1997
Primary Literature
Permalink
https://hoe.ub.rub.de/retrieve/Collection/333248c6-997a-4733-acca-0555b07237b7