Historiography of Ottoman Europe

Pjeter Bogdani dhe vepra e tij

Subtitle
Konferenca shkencore përkujtimore me temën "Pjetër Bogdani dhe vepra e tij 1989
Person
Kostallari, Androkli (1922-1992) | URL | URL | VIAF | ISNI

Corporation
Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë | VIAF
Editor

Publication Type
Collection
Number of pages
167
Language
Albanian
Publisher
Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë/Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë: Tirana
Issued
1991
Primary Literature
Permalink
https://hoe.ub.rub.de/retrieve/Collection/4aeba375-9b96-4df4-8466-4cdbab1cfbb2