Historiography of Ottoman Europe

Skënderbeu dhe Evropa

Subtitle
Përmbledhje kumtesash. Konferencë shkencore ndërkombëtare me rastin e 600-vjetorit të lindjes së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut
Person
Duka, Ferit | URL | VIAF | ISNI
Editor
Publication Type
Conference
Number of pages
483
Language
Albanian

Event
International Scientific Conference on 600th Anniversary of Gjergj Kastrioti's Birth
Publisher
Akademia e Shkencave e Shqipërisë/Instituti i historisë: Tirana
Issued
2006
Primary Literature
ISBN
99943-909-2-9
Permalink
https://hoe.ub.rub.de/retrieve/Conference/b46eae32-4b2f-4bc8-9896-c4a30f84c4fb