Historiography of Ottoman Europe

Shqipëria dhe shkiptarët në Europën e Piut II

Person
Plasari, Aurel | URL | URL | VIAF | ISNI
Author
Publication Type
Monograph
Language
Albanian
Publisher
IDK: Tirana
Issued
2014
Primary Literature
Permalink
https://hoe.ub.rub.de/retrieve/Monograph/95cf20b7-0ded-4958-819a-0a540dc89240